YOZGAT / MERKEZ - GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU

ESKİ BİR RAMAZAN GELENEĞİ, MİNİK DAVULCULARIMIZIN OKUL GEZİLERİ

TÜM KADINLARIMIZIN 8 MART KADINLAR GÜNÜ KUTLU OLSUN

Nis

İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İSMAİL ALTINKAYNAK OKULUMUZU ZİYARET EDEREK SINIFLARIMIZA MİSAFİR OLDU. ÖĞRETMENLER ODASINDA ÖĞRETMENLERİMİZLE BİR ARAYA GELEN İL MİLLİ EĞİTİM MÜDÜRÜMÜZ İSTEK VE TALEPLERİ ALARAK FİKİR ALIŞVERİŞİNDE BULUNDU.

Nis

Okul Sporları Halk Oyunları Yarışmasında okulumuz Halk oyunları ekibi Yıldızlar Düzenlemesiz dalda İl Birincisi, Minikler Düzenlemesiz dalda ise il dördüncüsü oldu. Okulumuza bu gururu yaşatan öğrencilerimize ve eğitmenimiz Tenzile Özkan'a teşekkür ederiz.

Nis

Okulumuz 1-A ve 1-B sınıfından Okuma Bayramı. Okuma bayramında birinci sınıf öğrencilerimiz yıl boyunca öğrendikleri okuma becerilerini sergiledi. Öğrencilerimiz etkinlikte şiirleri, rondları, koro ve şarkıları başarıyla sundular. Miniklerimiz, eğitim hayatlarının temeli ve en önemli adımı olan ilk okumaya geçmelerinin mutluluğunu paylaştılar. Bu güzel programın hazırlanmasını sağlayan 1-A Sınıf Öğretmenimiz Kemal UYAR ve 1-B Sınıf Öğretmenimiz Nejla BİRCAN'a, öğrencilerimize, destek veren öğretmen ve velilerimize teşekkür ederiz.

Haz

KULLANILMAYAN ESKİ RESİM ATÖLYESİNİ TADİLATTAN GEÇİRİP BOYADIK. İNGİLİZCE ÖĞRETMENLERİMİZİN DE DESTEĞİ İLE İNGİLİZCE SINIFIMIZI OLUŞTURDUK.

Haz

Yozgat Bozok Üniversitesi Sağlık MYO Çocuk Gelişimi programı 1. sınıf öğrencileri tarafından hazırlanan materyaller okulumuzun anasınıfına hediye edilmiştir.

May

Yozgat Cumhuriyet Başsavcısı Hasan UÇAK'ı ziyaret eden öğrencilerimiz temsili olarak Cumhuriyet Başsavcısı oldular.